LUGI Handboll har gjort klart med en ny Klubbchef

Den 1 april börjar Hans Torsmar sin tjänst som Klubbchef i LUGI Handboll.

-Detta är en internrekrytering som vi är väldigt glada att kunna göra. Vi rekryterade Hans som Marknads & försäljningschef i höstas men såg tidigt att det fanns mer att hämta från honom, säger Karl Löfmark ordförande i LUGI Handboll.

Hans Torsmar kom från en tjänst som Försäljnings & evenemangsansvarig i Trelleborgs FF till LUGI i slutet av 2021 och har en lång erfarenhet inom försäljning på bla PERGO, 3M & Bose. Även om sportintresset är brett så är det handbollen som ligger närmast hjärtat.

-Jag spelade handboll under min uppväxt i Trelleborg och var med och spelade upp Stavsten i Elitserien 1995 med Rolle Nilsson som tränare och fantastiska spelare som Christian Lindvall, Kjell Lundgren, Karl Löfmark, Jens Nilson, Axel Sjöblad och Emil Sundström som alla kom dit från LUGI.

-LUGI har ju en fantastisk historia och det LUGI jag nu ska leda har redan mycket på plats med en väldigt fin breddverksamhet, två fantastiska elitlag och världens största inomhusturnering i Lundaspelen. Det jag vet att jag kan bidra med är att jag förstår att kombinera föreningsliv och mina erfarenheter inom näringslivet. All försäljning handlar om långvariga relationer och samarbete och det gör föreningslivet också. Jag är och har alltid varit en föreningsmänniska och förstår det enorma värdet av ideellt engagemang. För 20 år sen var jag med och startade Ljunghusens HK, en förening som lever och frodas idag.

-Hans var på plats när vi rekryterade Bella Gulldén som Utvecklingschef i LUGI och vet var vi är på väg med klubben. Att vi vill bli en ännu bättre förening än vi är idag. Inte nödvändigtvis större, men där alla kan bli sitt bästa jag. Där bredden är fundamentet och vi fortsätter utveckla tvåvägsspelare som klarar av att satsa på handbollen och parallellt lägga en grund för ett liv utanför, fortsätter Karl.

-Nu när jag kliver in som Klubbchef i LUGI så ligger mitt fokus på framtiden. Jag har fortsatt att vara aktiv inom handbollen vid de större evenemangen i Malmö. Som ideell kraft vid SM-finaler, OS-kval, Damernas EM 2016, Herrarnas EM 2020 och kommer vara delaktig under mästerskapsåret 2023 i någon form. Jag känner verkligen att Handbollssverige är starkt på väg framåt och att jag gärna driver på att LUGI ska ligga i framkant. Både hur vi organiserar oss, utvecklar ledare, spelare och inte minst Lundaspelen.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.