LUGI gjorde sin plikt och vann mot Kroppskultur

På pappret skulle det bli en enkel match för LUGI Herr i Svenska Cupen på onsdagen. Motståndare var GF Kroppskultur som i nuläget ska spela i div. 1. Efter 6 shoot-outs för Kroppskultur så började matchen med 5-0 ledning för bortalaget. Men när matchen var slut så var ställningen 34-28 i LUGI-favör.

I första halvlek arbetade LUGI sig succesivt närmare i målprotokollet och efter 25 min så var ställningen 14-13 till en ledning som man aldrig släppte. Victor Hedberg började i målet men bytte av med Kasper Hall efter ca 15 min. LUGI:s spel speglades av en del ”ungdomsmissar” men det kände ändå stabilt. Stundtals var det bra försvarsspel och målskyttarna bytta av varandra hela tiden. Efter halva matchen så var LUGI i ledning med 16-13.

Andra halvlek var väldigt likt den första. LUGI gick runt på samtliga spelare och målskyttet spred sig ordentligt. När slutsignalen gick hade LUGI hela 13 målskyttar. Slutresultatet blev 34-28.

• Vi gör jobbet men inget extra säger ansvarig tränare Nemanja Milosevic efter matchen.
  • Vi vann matchen klart och vi spred målskyttet på 13 spelare d v s samtliga som spelade och det är positivt. Om vi ska ha med något negativt är det att vi inte är koncentrerade vid alla avslut och missar en del klara läge avslutar Nemanja.

Axel Janhall blev utsedd till matchens lirare i LUGI. I Kroppskultur fick Joakim Danling den utmärkelsen.

I halvtid avtackades eldsjälen Carina Nilsson med många fina ord från Mats Nilsson och ledare och spelare som hon ”avverkat”.