LUGI går in i partnerskap med Dina Försäkringar

Foto från vänster: Niklas Lundberg – Dina Försäkringar, Martin Jildenmyr – LUGI och Piotr Gorski – Dina Försäkringar

LUGI går in i partnerskap med Dina Försäkringar som är det försäkringsbolag som har Sveriges nöjdaste kunder inom kategorierna sakförsäkring Företag och sakförsäkring Privat.

Dina Försäkringar är en grupp bestående av sex kundägda försäkringsbolag med rötterna djupt i den svenska myllan. Kundägda har de varit ända sedan starten 1768. Idag finns kontor över hela landet, från Piteå i norr till Lund i söder. Samtidigt utgår allt de gör fortfarande från viljan att skapa trygghet för alla i det lokala samhället. För Dina Försäkringar är trygghet mer än försäkringar – därför samarbetar deras bolag också med andra lokala aktörer som gör samhället bättre.

– Vi på Dina försäkringar är glada och stolta över att gå in i partnerskap med LUGI och på så sätt förverkliga vår vision om att bidra till ett bättre samhälle och meningsfull fritid för barn och ungdomar. Genom att teckna sina försäkringar hos Dina Försäkringar kan alla bidra till att fler unga får möjlighet att idrotta, lokala evenemang och olika typer av skadeförebyggande åtgärder, säger Piotr Gorski säljchef på Dina Försäkringar Syd.

– Vi är oerhört glada att gå in i partnerskap med Dina Försäkringar som är en engagerad partner som ser idrotten och föreningslivet som en betydelsefull del för barn och ungdomars utveckling och att det stärker dem som individer. Jag ser fram emot en fortsatt bra säsong tillsammans där vi kan skapa både nytta och gemenskap, säger Patrik Bengtsson, klubbchef för LUGI Handboll.

Läs mer om Dina Försäkringar HÄR

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.