LUGI förlänger med två stora talanger!

Två av LUGIs unga talanger, Isak Persson och Theo Übelacker, som båda hade framträdande roller i det Svenska U19 landslaget i sommarens VM har nu förlängt sina kontrakt med LUGI till våren 2022!

Isak Persson spelar på H6 och redan förra säsongen fick Isak visa upp sig i handbollsligan och gjorde det så bra att han lyckades ta en plats i sommarens Svenska U19-VM lag. I turneringen öste Isak in mål och kom hem med ett självförtroende som säkert har hjälpt honom till de prestationer han nu levererar i Handbollsligan.

“Jag känner att Lugi är en bra miljö för att fortsätta min utveckling som handbollsspelare och jag trivs väldigt bra med både tränare och laget. Vi har en bra lagmoral och alla hjälps åt. Jag känner även att jag har vuxit med det förtroendet jag fått den här säsongen så det är kul!

Det är många som pratar om att vi är ett ungt lag vilket vi är men jag tycker ändå att vi har visat på mognad och disciplin och även en hög högstanivå. Jag tror absolut att vi kommer fortsätta överraska och ta kliv uppåt den här säsongen och den resan vill jag vara med på” säger Isak Persson själv om sitt nya kontrakt.

Theo Übelacker spelar på H9 och har med sitt kraftfulla skytte och totalt orädda spelstil har han tagit Handbollsligan med storm redan under sitt debutår. Theo har väldigt god fysik och det hjälper honom naturligtvis att även leverera sina försvarsinsatser som imponerar gång på gång.

”Jag tycker LUGIs koncept är en fantastisk möjlighet för mig att kunna fortsätta min utveckling. Det är kul att få chansen att möta vassa seniorspelare och jag tror laget kan fortsätta överraska hela säsongen.

Tomas Axnér är en bra tränare som jag trivs bra med och hela organisationen runt A-laget är proffsig. Det ska bli roligt att fortsätta i denna unga trupp där vi har en bra sammanhållning och mycket vilja! säger Theo Übelacker

LUGIS sportchef Kenneth Andersson är väldigt glad över att killarna bestämt sig för att förlänga sina kontrakt med LUGI.

” Det är ett viktigt steg i rätt riktning för klubben. Vår strategi är tydlig, att vi ska satsa på och utveckla våra talanger så att vi tillsammans kan nå gemensamma framgångar. Theo och Isak är båda stora talanger och kommer med rätt utveckling förhoppningsvis kunna vara bärande spelare i flera år framåt i LUGI”

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.