LUGI förlänger med Olivia Löfqvist

LUGI har lyckats förlänga kontraktet med SHE-lagets kapten Olivia Löfqvist med ytterligare ett år trots intresset från utländska klubbar.

Det är självklart en jätteviktig pusselbit för lagbygget, inte bara inför kommande säsong utan även för vår framtida planering, att Olivia stannar ett år till. Olivia har varit en toppspelare i SHE över flera säsonger och har dominerat på sin position efter nyår. Jag förstår att det finns intresse för henne från andra klubbar i Europa, säger sportchefen och damtränaren Kenneth Andersson.

Att hon väljer att stanna är otroligt värdefullt för oss. Dels för våra kortsiktiga mål, dels för den långsiktiga planeringen där vi kommer ha ersättarna från de egna leden färdigutbildade den dagen hon flyttar utomlands, fortsätter Kenneth Andersson.

Med sin inställning och förmåga att leda laget på både match och träning och med den spets hon besitter i såväl anfall som försvar är Olivia tveklöst en av de bästa spelarna i hela SHE. Det ska bli jätteroligt att få arbeta vidare med henne under kommande säsong, avslutar Kenneth Andersson.

För mer information, vänligen kontakta

Sportchef Kenneth Andersson
kenneth@lugihandboll.se
Mobil 0708-124959

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.