LUGI förlänger med Nemanja Milosevic!

Nemanja Milosevic har skrivit på ett nytt 3-års kontrakt med LUGI och fortsätter därmed jobbet som huvudtränare för LUGIs herrar.

Nemanja hade i 7 år gått bredvid olika huvudtränare innan han inför säsongen fick förtroendet som huvudansvarig. Kontraktet då var skrivit på 1 år men nu är alltså båda parter överens om att förlänga med ytterligare 3 år!

” Nemanja har absolut motsvarat de förväntningar vi hade på honom som ansvarig tränare. Han är duktig taktiskt och laget utvecklas hela tiden. Han har också tagit sig tid att se klubbens yngre förmågor och flera nya, unga ansikten har dykt upp på A-lagets träningar när tillfälle för det funnits. Detta är väldigt viktigt i LUGI och när vi tittar på helheten runt A-laget känns det fullkomligt självklart att förlänga Nemanjas avtal. Med ett 3-års kontrakt klart kommer Nemanja involveras än mer i strategin och truppbyggandet för framtiden, säger LUGIs sportchef Kenneth Andersson

”Jag har hela tiden haft en önskan att kunna arbeta långsiktigt med LUGI och försökt göra det även om det bara skrivit på ett år från början. Jag ser verkligen fram emot att kunna fortsätta jobba med killarna och utveckla laget, säger Nemanja Milosevic.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.