LUGI förlänger med mittblocket!

 

Marcus Sjöbrink och Niclas Paradis har bildat ett välfungerande mittförsvar i LUGIs herrlag de senaste säsongerna i Handbollsligan. Nu är det klart att de båda två nyckelförsvararna fortsätter i den vinröda tröjan även nästa säsong!

 

Marcus Sjöbrink har Eksjö som moderklubb men har spelat elithandboll i både Drott och GUIF innan han kom till LUGI för två säsonger sedan.

 

”Marcus Sjöbrinks roll i LUGI blir bara större och större och det är därför en stor och viktig pusselbit som nu lagts. Tillsammans med Paradis blir pusselbiten dubbelt så stor så det känns väldigt skönt att vi har det på plats redan nu.

Sjöbrink utvecklas stadigt i rätt riktning såväl i sitt försvarsspel som i sitt anfallsspel. Trots att han bara är 23 år har han väldigt mycket rutin vilket är guld värt i vår trupp” säger LUGIs sportchef Kenneth Andersson.

 

Niclas Paradis kom från HK Ankaret till LUGI redan 2014 och gör innevarande säsong sitt femte år i klubben och har kommit att bli symboliskt med LUGIs framgångsrika försvar.

 

“Paradis har i flera säsonger visat hur mycket han betyder för lagets moral och i mittförsvaret. Det är en otroligt aggressiv, snabbfotad och rörlig försvarsspelare. Han har egentligen potential att växa in även i en anfallsroll på niometer och kunna göra det bra, men det är i försvarsspelet som Paradis tillhör den absoluta spetsen i hela ligan” fortsätter Kenneth. 

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.