Lagbygget fortsätter inför nästa säsong

Klubben meddelar att Clara Lerby väljer LUGI de nästkommande säsongerna för sin fortsatta utveckling. Ett tvåårskontrakt är tecknat med vänstersexan från Trelleborg.

 Clara Lerby född -99 spelar idag i Kungälv idag och såg senast till att LUGI blev utan poäng. Hon var en avgörande spelare med sin vilja och attityd som ständigt gick på genombrott i överraskande moment, hon också blev utvald till matchens lirare. Nästa säsong kommer Clara ta på sig den vinröda tröjan och göra samma jobb för LUGI och fria till lundapubliken med sin energi och kampvilja.

– Jag valde att gå till LUGI för att ta nästa steg och för att få en bättre träningsmiljö! Dragan är en bra tränare som jag tror kan fortsätta utveckla mig och det verkar vara ett gött gäng tjejer. Sen är jag ju en skånetös från början så det var ett ganska självklart val, säger Clara

Dragan har haft ögonen på Clara en längre tid och det var en ömsesidig vilja att Clara skulle spela i LUGI nästa säsong.

– Clara är en komplett kantspelare, har bra teknik, är väldigt snabb och en härlig tjej som kommer bidra med mycket glädje och attityd, säger Dragan Brljevic huvudtränare för LUGI’s damlag.

– Hon är en spännande spelare som passar bra in i klubbens filosofi och lagbygget med sin härliga energi med långsiktiga mål. Vi är stolta över att hon väljer att utbilda sig vidare i LUGI. Klubben är erkänd för sin talangutveckling och vi är stolta när spelare väljer oss med tydliga mål för sin karriär, både på och utanför handbollsplanen, fortsätter LUGI:s Klubbchef Patrik Bengtsson.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.