Lagbygget fortsätter – Fredik Olsson klar för LUGI

LUGI har gjort klart med vänsternian Fredrik Olsson för de två kommande säsongerna. Fredrik som kommer från Skånela senaste säsongen flyttar till Lund för fortsatt handbollsutbildning med LUGI.

Fredrik med modersklubb Eskil kom via Guif till Skånela 2015. 23-åringen har förutom spel i Allsvenskan med Skånela den gångna säsongen tidigare erfarenheter genom U-landslaget tillsammans med bl.a. Niclas Paradis som han nu blir lagkompis med.

– Fredrik Olsson är en oerhört kraftfull spelare med både genombrott och skott som spetskompetenser. Jag är säker på att Fredrik kommer att följa upp den fina säsong som han har bakom sig i Allsvenskan och fortsätta utvecklas i LUGI kommande säsong, säger Tomas Axnér tränare för LUGI herrlag.

Klubben har dessutom förlängt med försvarsgeneralen Niclas Paradis för nästa säsong. Utöver en självklar roll i mittförsvaret kommer Niclas dessutom att få en betydande roll i anfallet nästa år också.

– Jag trivs jättebra i laget med grabbarna och med både Tomas och Nemanja som tränare. Jag tror och hoppas vi kan vara med och utmana ordentligt i slutspelet kommande säsonger, säger LUGIs försvarsgeneral Niclas Paradis.

Klubben har också sedan tidigare förlängt med U-landslagsspelaren och skytten Adrian Hesslekrans, född -00, på vänsternio som gör sitt andra år i seniortruppen.


Fredrik Olsson, nu klar för LUGI
Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.