Kenneth Andersson förlänger med LUGI

LUGI förlänger med tränaren och sportchefen Kenneth Andersson.

LUGI Handboll har förlängt kontraktet med damtränaren och sportchefen Kenneth Andersson med ytterligare två år till 2023.

”Kenneth spelar en mycket viktig roll för att kunna nå vårt mål att bygga nya finallag på herr- och damsidan. Hans engagemang, kompetens och kontaktnät är en stor tillgång för den resan. Vi är glada över att kunna förlänga kontraktet”, säger klubbchefen Patrik Bengtsson.

Sportschefsrollen är ytterligare ett led i att professionalisera LUGI och av central betydelse för att bana väg för sportsliga framgångar: ”Vi har en fantastisk ungdomsverksamhet med nästan 1 000 ungdomar i kontinuerlig utbildning. Alla LUGIs ungdomar skall ges rätt förutsättningar för att kunna nå sin drömmars mål oavsett vad de är, här har sportchefen en viktig roll”, poängterar Patrik Bengtsson.

”Det är mycket positivt som händer i LUGI just nu. Jag vill gärna vara med och bygga lagen vidare. Det har varit annorlunda tider i år, men inom LUGI är snart alla pusselbitarna på plats för att ta nästa steg för båda lagens utveckling. Jag är taggad att kunna bidra till föreningens sportsliga framtid mot toppen på både herr- och damsidan”, kommenterar Andersson förlängningen.

För mer information, vänligen kontakta

Klubbchef Patrik Bengtsson
patrik@lugihandboll.se
Mobil 0705-553666

Sportchef Kenneth Andersson
kenneth@lugihandboll.se
Mobil 0708-124959

 

Om LUGI Handboll

Grundat 1941 och sedan 53 säsonger oavbrutet representerat i Sveriges elitserie för handboll

En handbollsförening som har 1 000 ungdomar i kontinuerlig utbildning med fokus på sunda samhällsvärderingar. Lagen gör 4 000 träningstimmar i veckan.

LUGI är en av enbart tre svenska klubbar som har elitlag både på herr- och damsidan.

En stark regional ekonomisk kraft tack vare Lundaspelen som är världens största turnering för inomhushandboll.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.