Karl Wallinius klar för ytterligare två säsonger

Han är en av de spelarna som haft den brantaste utvecklingskurvan under säsongen, han är en egen produkt som gått hela vägen inom föreningens alla åldersgrupper och han har trots att han är född 1999 nu tillhört LUGIs A-lagstrupp i fyra säsonger. Allt detta sammantaget gör att LUGI är extra stolta över att presentera en förlängning av Karl Wallinius kontrakt över ytterligare två säsonger!

 

”Kalle är en fantastiskt seriös och noggrann idrottsman som verkligen lägger ner den tid och det engagemang som krävs för att hela tiden utvecklas och bli bättre. Hans driv har skaffat honom en närmast överlägsen fysik som han mer och mer lär sig använda på rätt sätt. Med fortsatt rätt utveckling för honom kan det bära precis hur långt som helst i hans fortsatta handbollskarriär och jag blir inte alls förvånad om Kalle Wallinius blir ännu en i raden av LUGI-produkter som tar steget till ett stort europeiskt lag direkt från LUGI och det känns såklart oerhört viktigt och roligt att vi har knutit upp honom på två nya år i klubben”, säger LUGIs sportchef Kenneth Andersson.

”Att få vara en del av LUGIs A-lag har varit en pojkdröm ända sedan jag började spela handboll. Att nu förlänga med två år är jag väldigt tacksam och stolt över. Vi har ett spännande lag på gång, där jag känner att jag kan ta mycket ansvar. Jag ser även fram emot att utvecklas vidare under Tomas vingar!”säger Karl Wallinius om sitt nya kontrakt.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.