Jonas Elverhøy blir LUGI-spelare!

Jonas Elverhøy som lånades in från Elverum inför säsongen skriver nu tvåårskontrakt med LUGI!

Jonas startade riktigt lovande med massor av mål och fint skytte i träningsmatcherna och i ATG Svenska Cupen. Tyvärr drabbades han sedan av en skada, men när Handbollsligan återstartar efter EM-uppehållet kommer vi att få se Jonas på planen igen.

Den norska talangen har med sig 50 ungdomslandskamper sedan tiden i Norge och trots att det inte blivit så mycket spel för honom i LUGI har han imponerat och visat så pass mycket potential att LUGI väljer att skriva ett tvåårskontrakt med honom. Därmed blir Jonas Elverhøy LUGIs spelare istället för Elverums!

– Jonas har en enorm potential och vi är glada att vi på ett bra sätt lyckats lösa så att Jonas blir LUGI-spelare de kommande två åren! Hans skytte kommer ge laget en extra dimension och det ska bli enormt spännande att följa Jonas utveckling under de kommande säsongerna, säger Kenneth Andersson, Sportchef i LUGI Handboll.

Jonas Elverhøy är en stabil vänsternia på hela 203 cm och är positiv till att LUGI ger honom en bra roll att utvecklas i.

– Först vill jag säga att det känns lite märkligt att lämna Elverum där jag har spelat hela mitt liv. Allt jag kan är deras förtjänst och just nu spelar dem på en nivå som jag inte är redo för. Jag är därför väldigt tacksam och glad att LUGI såg min potential och kan ge mig en större roll där jag kan få spela och utvecklas mer. Jag har fått ett väldigt fint mottagande i LUGI av både spelare, ledning och alla omkring i klubben, säger Jonas Elverhøy.

– Det har varit en tuff start för mig i säsongen personligen, på grund av en skada i axeln, men nu blickar jag framåt och ser fram emot resten av säsongen! Jag trivs jättebra med det sociala både på och utanför planen och jag är helt säker på att LUGI är det rätta valet för mig, avslutar Jonas Elverhøy.

För vidare frågor, vänligen kontakta:

Sportchef Kenneth Andersson
kenneth@lugihandboll.se
mobil 0708 124959

Foto: Avdo Bilkanovic / Bildbyrån

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.