Intersport fortsätter leverera sportprodukter till LUGI!

Bildtext: Stefan Prim, Teamsäljare Intersport

LUGI Handboll ingår i ett förlängt samarbete med Intersport som förser klubben med sportartiklar & PUMA-produkter. Parterna har samarbetat sedan många år tillbaka och fortsätter även i år.

– Att samarbeta med en av handbollssveriges största föreningar är ett givet val för oss. Att kunna bidra till att fler barn kommer i rörelse i en så fin förening som LUGI gör oss på Intersport glada och vi hoppas att ett långt samarbeta ska bli än längre, säger Stefan Prim, teamsäljare på Intersport. 

För LUGI Handboll är Intersport ett företag som förenklar distributionen av kläder för idrottsföreningar såväl som privatpersoner. En fysisk butik att besöka är en viktig del av detta och en fördel för oss som klubb. Intersport har även en viktig del i Lundaspelen i handboll, världens största inomhusturnering som LUGI bedriver varje år. 

 LUGI är glada att fortsätta samarbetet med Intersport då de levererar det som behövs för att bedriva en handbollsverksamhet med den utrustning och service som är nödvändig. Tillsammans med Intersport kan träningar och matcher bedrivas på toppnivå, säger Klubbchef Patrik Bengtsson. 

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.