Inför: HK Aranäs – LUGI

LUGI blir första lag att gästa HK Aranäs i Kungsbackaklubbens nya hemmahall. Här är tre punkter inför det historiska bortamötet. 

Avkast: 19.00
Arena: Kungsbacka Sporthall
TV: Sänds på C More

Premiärmatch i Kungsbacka Sporthall
Den 18 december 2019 togs det första spadtaget för Kungsbackas nya center för utbildning och idrott. Drygt ett år senare ska HK Aranäs premiärspela i sin nya hemmaarena, Kungsbacka Sporthall. LUGI blir första bortalag i arenan som ligger på samma plats som den gamla Aranäshallen. 

H6-duellen
Få högersexor har varit lika stabila i år som LUGI:s Isak Persson och Rasmus Torbjörnsson i HK Aranäs. Med 135 respektive 125 mål ligger de båda i toppen av skytteligan och MEP-ligan. I november blev Torbjörnsson utsedd till månadens spelare i Handbollsligan och nästa säsong ser vi högerkanten i Alingsås HK. Vem hjälper sitt lag till seger på tisdag?

LUGI påväg mot sitt elfte raka SM-slutspel
Med sju poäng till godo på tabellnian Eskilstuna Guif har LUGI goda chanser att säkra sitt elfte raka SM-slutspel. Säsongen 2009/10 var senast LUGI slutade utanför topp åtta i grundserien. Sedan dess har klubben nått slutspelsplacering tio år i rad. Ett smickrande facit, precis som tredjeplatsen i maratontabellen. 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.