Hannah Eldås klar för LUGI

Föreningen är glad över att kunna presentera vänstersexan Hannah Eldås 23 år som nyförvärv i vinrött till den kommande säsongen.

Hannah har Tyresö HF som moderklubb och ett förflutet i GT Söder men huserar numera i OV Helsingborg i Allsvenskan.

Hannah är en kontringskicklig kantspelare med stort målsinne som lett till många mål i Allsvenskan under hösten.

Hannah blir en viktig pusselbit i det lagbygget som föreningen är inne i just nu och passar väl in med sina spetskvaliteter och ålder.

– ”Jag valde LUGI för att jag ser de som ett bra nästa steg i min fortsatta utveckling och ser verkligen fram emot nästa säsong”, säger Hannah Eldås.

– ”Jag är jättenöjd med att Hannah har valt att LUGI den kommande säsongen. Jag har följt Hannahs utveckling under säsongen och tycker hon är bra i läget och håller en stabil hög nivå på matcherna. Hannah är även väldig driven och kommer att bidra till ett intensivt träningsmiljö. Hannah är en riktig handbollsnörd som kollar otroligt många handbollsmatcher och dömer även på hög nivå. Hon är en föreningsmänniska och de kan vi inte få för många av. Hannah pluggar även Sport Management på Malmö Universitet. Det är ganska tydligt att det är sport som gäller för Hannah! Detta blir bra!” ,säger Mads Lyhne Nielsen Tränare i LUGI Dam

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.