LUGI Handboll bollekskola

I bollekskolan bedrivs ingen tävlingsverksamhet. Föräldrarna är med vid sidan om planen. Aktiviteterna bygger på lek- och bollövningar samt spel på småplaner, med reducerade regler. Koordination och kroppskontroll är viktiga grundelement.

Vi välkomnar alla lek- och bollsugna barn födda 2015 till Katedralskolans idrottshall på lördagar 10.00-11.00.  Ingen föranmälan behövs – det är bara att dyka upp i idrottskläder. Tag gärna med en mjukhandboll om ni har en hemma.

 
Nybörjare är alltid välkomna i LUGI HF!

 

Bollekskola pojkar och flickor födda 2015

Träningar:

Lördagar 10:00-11:00 Katedralsskolans gy.sal (Träningsstart 26 september)

Träningarna ska genomföras enligt rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Det är därför inte tillåtet för föräldrar att vistas i lokalen som publik. Dessa regler kan komma att ändras under säsongen.

Är du intresserad av att vara ledare?

Vi har stort behov av ledare för bollskolorna och kommer att behöva rekrytera ledare bland föräldrar, syskon eller andra anhöriga för att bedriva verksamheten. Man behöver inte ha erfarenhet eller kunskap om handboll. De viktigaste är att man tycker det är kul och har en sund inställning till barnidrott. Vi erbjuder utbildning till alla ledare.

Är du intresserad av att vara ledare kontakta Mia Dahlqvist på uk@lugihandboll.se

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.