Förslag på ny ordförande i LUGI HF

Vid årsmötet den 16 juni kommer föreningen att välja ny ordförande efter Peter Andersson som avböjt omval. Valberedningen föreslår Patrik Romberg till ny ordförande.

Valberedningens ordförande Torbjörn Carlsson:
Valberedningen har i sitt arbete utgått från en tre huvudkriterier i sökandet efter ny ordförande för LUGI Handboll; Engagemang, Hållbarhet och Lokal förankring.

Engagemang handlar om att skapa energi, kunna leda och kommunicera både internt och externt och driva en tydlig vision framåt.

Hållbarhet är förmågan driva en sund förening med driv utan onödig risk, att skapa och underhålla kontakter med nuvarande och framtida partners såväl sportsliga som ekonomiska.

Den lokala förankringen är en kärlek till och förståelse för förenings- och handbollslivet i Lund med omnejd i allmänhet och LUGI i synnerhet.

Patrik Romberg är 54 år gammal och har de senaste nio åren jobbat som Senior Vice President Group Communications på Trelleborg AB och har dessförinnan varit HR-Chef på både Trelleborg AB och Unilever Nordic.

Patrik har de senaste tio åren varit aktiv i HK Ankaret i Bjärred, där han också bor med sin familj. Först som tränare och de senaste två åren som ordförande i klubben.

Under uppväxten i Lund spelade han först i P66 tillsammans med bla Daniel Roth, Pelle Käll och Axel Sjöblad och krönte sin handbollskarriär som vänsternia i LUGI Herr under ett par säsonger.

Peter Andersson har suttit i LUGI:s styrelse i nio år och varit föreningens ordförande sedan 2016. Med sitt stora LUGI-hjärta kommer han även i fortsättningen vara engagerad i klubben som rådgivare och ekonomiskt bollplank.

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.