Förlust för herrarna mot Skövde

Redan efter 8 min så var det slutspelat för Assar Kammenhed och lite av detta stopp präglade matchen. LUGI försökte hela tiden hänga med men var i underläge med 3 mål i halvlek ((15-12). Målmässigt hängde man nästan med även om siffrorna rasade lite i slutet när LUGI försökte på man mot man spel. Till slut stod Skövde som segrare med 33-26.

Oliver Olsson i matchen mot Aranäs

Kasper Hall började i målet. Om början var normal så var den andra halvan av första halvlek mycket bra från hans sida. Men det hjälpte inte när man t ex släppte igenom Jonas Samuelsson och Daniel Ekman från motståndarna. I LUGI så var inledningen från Theo Übelacker bra där han satte 3 snabba mål i början.

I andra halvlek spelade LUGI godkänt försvarsspel men dessvärre missade man en del friläge vilket det inte är råd med mot ett sådant lag som Skövde. I LUGI hade man bytt målvakt till Victor Hedberg som skötte den sysslan fullt godkänt. Tyvärr råkade han ut för en lite skada som gjorde att han fick byta med Kasper Hall i slutet. Rasmus Nilsson var säker i sina avslut och sköt 3 mål i andra halvlek. Även kantspelaren Måns Simonsson var 100-procentig med sina 3 mål. I Skövde fortsatte Daniel Ekman och Jonas Samuelsson med sin show.  Samuelsson kom upp i totalt 9 mål i matchen och Ekman 8.  Måste också nämna att Oliver Olsson var felfri i sina avslut.

I LUGI stod Axel Månsson över på grund av en stukning. Oliver Olsson fick pris som LUGI:s bästa lirare.

Målskyttar LUGI: Theo Übelacker 5, Rasmus Nilsson 4, Christopher Schnell 4, Fredrik Olsson 3, Måns Simonsson 3, Casper Käll 2, Axel Andersson 2, Oliver Olsson 2, Adrian Hesslekrans 1

Utvisningar LUGI: 3*2 min

Domare: Michael Sandström och Markus Winberg