Ett lyckat Summer Camp genomfördes med solsken och sommarvärme!

Summer Camp 2021 hölls förra veckan, den 15-18e juni, på Victoriastadion med strålande sommarsol och högsommarvärme. Där deltog 110 ungdomar och 10 ledare för handbollsträning, sommaraktiviteter och vattenkrig.

Handbollsträningarna genomfördes på Victoriastadions tre handbollsplaner, medan Smörlyckans IPs fotbollsplaner och Lunds SKs klubblokal användes för utomhusaktiviteter och luncher. Deltagarna var uppdelade i 5 grupper med flickor och pojkar födda 2007 – 2012. Mads Lyhne var huvudansvarig för träningarna och tillsammans med de tio ungdomsledarna höll de i tre handbollspass per dag för de äldre grupperna samt två pass om dagen för de yngre.

”Ungdomarna var fantastiskt trevliga och kämpade och slet. De kom hem till sina föräldrar trötta men lyckliga! En bra start på sommarlovet.” menar Arne Börjesson, lägeransvarig.

Den 10-13e Augusti är det dags för ett nytt Summer Camp som redan är i full planering. Det finns fortfarande platser kvar att anmäla sig till detta läger. Anmälan kostar 900kr och kan göras fram tills den 1/8. I priset ingår förutom dagliga idrottsaktiviteter även lunch på skola, frukt varje dag samt en T-shirt.

Mer info och anmälningslänk hittar du här: https://bit.ly/2Urf4dq

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.