En fantastisk julklapp – Paulssons Fastigheter skriver 3-års avtal.

Bildtext: Ewa Folkesson, VD Paulssons fastigheter och Patrik Bengtsson, Klubbchef LUGI Handboll

 

Paulssons Fastigheter förnyar sitt sponsoravtal med LUGI och fortsätter att vara huvudpartner under ytterligare tre säsonger. 

– Vi är lokalt engagerade på de orter vi har fastigheter och byggprojekt, och vi stöttar både idrott och kultur där vi är verksamma. Just handbollen har länge legat familjeföretagets ägare varmt om hjärtat. Vårt bolag har under många år varit en av de större sponsorerna till LUGI, säger Ewa Folkesson, VD Paulssons.  

Paulssons Fastigheter är en stor aktör när det gäller kommersiella och centrala ytor i Lund. Under detta utmanande år med anpassningar till restriktioner och ständigt navigerande i rådande läge för olika verksamheter har närheten till kunderna intensifierats. Långsiktighet har alltid varit ett honnörsord för bolaget och man lägger stor vikt på samarbete med sina kommersiella aktörer i staden. Paulssons väljer att applicera samma långsiktiga synsätt på sponsorrelationen till LUGI Handboll. 

– Att vi i dessa turbulenta tider med en pandemi väljer att förnya vårt stöd med treårigt avtal känns särskilt viktigt. Det är tufft ekonomiskt läge för många föreningar och att då visa stöd och support under några år framåt känns extra betydelsefullt, avslutar Ewa Folkesson med. 

– Det är en fantastiskt härlig julklapp att få dela med sig av till alla i och runt klubben, det gör stor skillnad. Vår nära och långvariga relation med Paulssons Fastigheter har varit viktig på många sätt under flera år och det känns väldigt inspirerande att vi kan utveckla handbollen i södra Sverige tillsammans i framtiden också. Precis som LUGI är Paulssons Fastigheter en oerhört viktig aktör i Lund och med gemensamma värderingar kan vi fortsatt bidra till ett bättre Lund. Vi vill tacka Paulssons för många fantastiska år och ser fram emot de kommande med samma positiva utveckling, säger Patrik Bengtsson, klubbchef LUGI Handboll.

 

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.