En av klubbens viktigaste stöttepelare ICA Malmborgs är med under 20/21

Bildtext: Stefan Holst ICA Malmborgs Clemenstorget i Lund

 

I över 20 år har ICA Malmborgs i Lund och LUGI haft ett samarbete som gynnat klubben på flera sätt. Även i år kommer partnerskapet med dessa engagerade butiker att fortsätta.

-För oss som är en aktiv del av näringslivet i Lund känns det självklart att stötta idrotten och också som en investering i framtiden. Många av våra anställda har utbildats för livet i någon av alla dessa föreningar som finns runt omkring oss och lärt sig mycket om laganda, kamratskap, ansvar och respekt. Det är en härlig känsla att veta att vårt företag aktivt varit med och bidragit till detta, säger Stefan Holst och Stefan Billing (ICA-handlare i Lund)

ICA Malmborgs har funnits sedan 1977 och har sedan dess inte endast haft ett brinnande intresse för mat utan även för ungdomsidrott i alla former. Malmborgs tar ett stort ansvar för stadens unga och syns i många idrottssammanhang som engagerade partners.  Stefan Holst har under en kort handbollskarriär även själv haft LUGI-tröja på sig som knuda.

– Att ICA Malmborgs fortsätter sitt engagemang även nästa år betyder mycket för LUGI. Som de goda ambassadörer Malmborgs är för både staden Lund, LUGI och de sunda värderingar vi tillsammans står för, ger både föreningen i sin helhet och våra specifika uppdrag en fortsatt trygghet. Med gemensamt synsätt, stort engagemang och hjärta för samhällets bästa, hoppas vi på minst 20 år till av roliga handbollssäsonger med ICA Malmborgs som partner, säger Patrik Bengtsson klubbchef LUGI Handboll

 

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.