Emma Navne klar för två nya år i LUGI

LUGI:s spelmotor Emma Navne har bestämt sig för att spela ytterligare två säsonger i den vinröda tröjan. Emma kom från danska TSM Ringsted inför förra säsongen och har sedan dess motsvarat de förväntningar som fanns på henne. Utvecklingen går stadigt uppåt på alla plan och Emma har varit navet såväl i LUGIs anfalls- som försvarsspel under säsongen.

Emma fick under förra säsongen också mottaga ”Stenmo” priset som tilldelas en spelare som tar ett stort socialt ansvar och även bidrar till laget utanför planen.

”Emma är den spelare vi byggt vårt spel runt så det är såklart jätteroligt att hon vill fortsätta hos oss i LUGI”, kommenterar sportchefen Kenneth Andersson. ”Hon utvecklas hela tiden och tar även ett stort ansvar för hela laget, även utanför banan. Vår tanke och vision har hela tiden varit att förlänga med Emma och fortsätta bygga mycket runt henne. Hon är verkligen en förebild för våra ungdomar och en spelare som alltid går i första ledet med sina höga ambitioner, sin inställning, träningsvilja och viljan att vinna”, avslutar sportchefen Kenneth Andersson.

Emma Navne kommenterar:

”Jag är superglad att det är klart att jag ska vara i Lund de kommande två åren! Jag trivs verkligen bra i här i Lund med både klubben och mina lagkamrater. Jag är mycket glad för rollen jag fått i laget och har utvecklat mig både som spelare och som person och jag glädjer mig att kunna vara här och utvecklas ännu mer.

”Jag har sagt att jag inte ska åka hem till Danmark förrän jag vunnit en medalj. Med tanke på att detta år inte blev som förväntat på grund av pandemin och alla våra skador så får jag ju stanna ett par år till.”

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.