Ebba Lundstedt konkurrerar på M6

I damlaget har skett en stor förnyelse. Endast 5 st spelare finns kvar från förra säsongen. En del egna yngre spelare har flyttats upp men även ganska många spelare från andra klubbar har tillkommit. Ebba Lundstedt från svenska mästarna IK Sävehof är en av dem.

Ebbas position är M6 så det blir konkurrens med bl a lagkaptenen Olivia Löfqvist.

–        Jag har spelat i Sävehof många år varav de två senaste i A-laget men ville ha lite nya utmaningar och ta nästa steg i min spelarkarriär säger Ebba som motivering till att hon spelar i LUGI.

Ebbas moderklubb är Mölndal men det var inte länge förrän hon valde att spela för Sävehof.

Det är ytterligare en spelare som kommit till LUGI denna säsong, Isabella Mouratidou. På min fråga om detta var lite kompisövergång svarar Ebba att så är det inte.

–         Jag var klar för LUGI långt innan Isabella, Visserligen är vi goda vänner sedan 5-6 år men det har inte påverkat vårt val av klubb. För min del så är det Dragan som tränare samt att LUGI har bra framtidsplaner som varit dragplåstret.

Och du har inte ångrat ditt val så här innan säsongen startar?

Snabbt som attan kommer svaret.

–        Inte en sekund.

Vid sidan om handbollen så letar Ebba efter ett jobb. Hon har erfarenhet av administrativt arbete men är öppen för andra förslag också.

Vi önskar Ebba lycka till och önskar både henne och laget all framgång.

/Lars-Erik Nilsson

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.