Dansk talang till LUGI de kommande säsongerna

LUGI förstärker kommande säsonger med lovande handbollstalang från Danmark.

Klubben kan meddela att man till de två nästkommande säsongerna förstärker på nio meter med danska 22-åringen Emma Navne Ejrup. Emma som senaste säsongen spelade i TMS Ringsted och dessförinnan Nykøping Falster, är en försvarsklippa som det senaste året blivit något av en playmaker också framåt.

– Jag har valt att komma till LUGI för att jag tycker klubben har starka och sunda värderingar. Utveckling av individen både på och utanför plan, respekt och ansvar är samma värderingar som ligger mig själv nära. Dessutom har klubben bevisad kompetens att utveckla begåvade spelare. En intressant talangfull trupp, som jag är exalterad över att få komma och bli en del av. Jag har haft en riktigt bra dialog med klubben och ser fram emot att få fortsätta utvecklas där. Dessutom skall det bli kul att flytta från Danmark till en ny kultur med en professionell träningsmiljö där jag kan fortsätta utveckla mitt spel och mig själv som människa. Att få vara med och skapa bra resultat för laget och klubben är något jag brinner för. Men en roll är inget du får bara sådär, det är något du måste kämpa och jobba hårt för, vilket jag är beredd att göra. Jag kommer att bidra med bra fysik, spännande handboll, ett gott humör och absolut lite temperament, säger Emma med ett leende.

– Emma är en talangfull spelare som vi tror kommer blomma ut hos oss. Med Emma får vi en spelare som kan leverera på flera olika positioner, en spelare som kommer bli en publikfavorit! Jag tycker det är otroligt roligt att vi kan locka en dansk talang av denna rang till oss, säger Dragan Brljevic tränare för LUGI’s damlag.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.