Clara Lerby korsbandsskadad

LUGI och Svenska landslagets V6a Clara Lerby råkade på måndagsträningen ut för en allvarlig knäskada. Efter undersökning på torsdagskvällen har det konstaterats att det främre korsbandet är av. 
 
”Vi lider alla med Clara efter att ha fått beskedet om att hon missar säsongen. Självklart är Clara förtvivlad över det inträffade, utan att föregå några uttagningar stod hon på på farstun till en säsong med stora roller såväl i klubblaget som i landslaget. Det gör det naturligtvis extra tungt men trots det stora bakslaget har Clara redan börjat fokusera på hur hon ska stötta oss i klubblaget samtidigt som hon ska kämpa sig tillbaka på bästa sätt. Clara är oerhört målmedveten och envis så jag är övertygad om att hon kommer komma tillbaka som en ännu bättre spelare och vi kommer alla att stötta henne så gott vi kan för att påskynda hennes tillfrisknande”,säger LUGIS tränare och sportchef Kenneth Andersson.
 
”Jag vill knappt tro att det är sant, men det börjar sjunka in. Jag kommer köra min rehab stenhårt både innan och efter operationen för att vara tillbaka så fort det bara går. Jag kommer följa lagets träningar och matcher på plats och göra allt för att stötta mina lagkamrater och mitt lag på bästa sätt”, säger Clara Lerby. 
Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.