Christoffer Geissler ny Farmen-tränare

Den före detta H43 Lund-tränaren Christoffer Geissler kommer att leda LUGI:s utvecklingslag HK Farmen kommande två säsonger.
– Det ska bli intressant att få jobba med talangfulla killar i division 1. Det blir en utmaning rent sportsligt, säger Geissler.

Christoffer Geissler hade en lång och framgångsrik spelarkarriär som mittnia i bland annat H43 Lund och HK Malmö. Nu är Lundasonen klar som ny huvudtränare för HK Farmen. Geissler ersätter därmed Nemanja Milosevic som lägger större fokus på sitt uppdrag som assisterande tränare för elitlaget.

– Jag har aldrig varit i LUGI innan. Men min bror har spelat här och jag vet att det är förening med ordning och reda. Jag tror det kommer passa mig bra, berättar Geissler som fortsätter:

– Det ska bli intressant att få jobba med talangfulla killar i division 1. Det blir en utmaning rent sportsligt.

Vad ser du mest fram emot i höst?

– Att saker och och ting blir mer normala. Sen möjligheten att utveckla spelare och förhoppningsvis se dem ta klivet upp i ett herrlag. Det hade varit fantastiskt. Men matchsituationer i allmänhet ser jag fram emot, svarar Geissler som kommer leda HK Farmen tillsammans med Jonas ”JP” Persson.

Sportchef Kenneth Andersson:

– Christoffer har många års erfarenhet av spel på högsta nivå i Sverige. Han var en väldigt tydlig ledare på planen och att han skulle bli tränare kom inte som någon överraskning. Han har gjort ett positivt intryck på oss genom åren även om det var i fel färger. Det känns som ett klockrent val. 

Foto: Bildbyrån

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.