Christoffer Geissler flyttas upp som assisterande A-lags tränare!

Christoffer Geissler kom till LUGI förra säsongen för att ansvara för Utvecklingslaget Farmen i div.1 och även JSM laget. Efter 1 år som huvudtränare flyttas nu Christoffer upp som assisterande tränare för Herrar A.

 

” Christoffer var ett spännande namn som vi trodde mycket på som tränare och ledare. Har har alltid framstått som en väldigt klok och sympatisk spelare på planen och nu har han fått bevisa sig som ledare också med ett JSM-guld och ett klarat kontrakt med Farmen i div.1.

Det har funnits en hel del namn på tapeten men i samråd med Nemanja Milosevic har vi kommit fram till att det är Christoffer vi vill ha i teamet och jag kan garantera att det är ett riktigt hungrigt, kompetent och samtidigt utvecklingsbart ledarteam som kommer basa över laget kommande säsong, säger LUGIs sportchef Kenneth Andersson.

”Det har varit ett mycket lärorikt första år i LUGI! Det har varit nyttigt att få planera, genomföra och utvärdera sitt egna upplägg. Träningsgruppen har varit motiverad och vi har haft ett givande samarbete och självklart roligt att få kröna säsongen med ett USM-Guld tillsammans!

Det känns nu mycket hedrande och motiverande att få möjligheten att få jobba med LUGIs A-lag och extra roligt att få jobba ihop med Nemanja som jag spelat tillsammans med under åren i H43!” säger Christoffer Geissler själv om sitt nya uppdrag.

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.