CA Andersson blir samarbetspartners med LUGI Handboll i år igen

Nu kan LUGI Handboll stolt presentera CA Andersson som fortsätter sitt engagemang i föreningen.

– Vi på CA Andersson fortsätter samarbetet med LUGI under kommande år och ser fram emot framgångar för både laget och partnersamarbetet. Säger Olle Sterner, VD på CA Andersson.

– LUGI är, sedan många år, ett starkt varumärke inom handbollen och CA Andersson är på samma sätt ett starkt varumärke inom den grafiska branschen vilket gynnar oss båda i ett fortsatt utvecklande, spännande och intressant samarbete för idrott och företagsamhet.

– Genom detta samarbete ser vi oss som vinnare från båda sidorna och skall kämpa för gemensamma framgångar även framöver. Fortsätter Olle.

 

– LUGI är stolta och glada över att kunna presentera CA Andersson som Premiumpartner den kommande säsongen. Börjar Patrik Bengtsson, klubbchef LUGI Handboll.

– CA Andersson som varit partner till LUGI under flera säsonger och som producerar våra trycksaker samt trycken på våra elitlags kläder. Ett partnerskap med en ännu aktivare dialog och kreativitet än förra säsongen. En säsong som blev utmanande på olika sätt. Bl.a. för våra supportrar som inte kunde stötta LUGI på plats i Arenan. Därför är LUGI extra tacksamma för vårt samarbete med CA Andersson som möjliggjorde att vi kunde fylla läktarna med pappfigurer av våra kära supportar genom dublik.se – en CA Andersson idé.

– Vi tillsammans med CA Andersson håller tummarna för en ny säsong med livepublik på läktarna och ser fram emot ännu en säsong tillsammans, avslutar Patrik.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.