Bjurfors förlänger sitt engagemang med LUGI HF

Nu har mäklarföretaget Bjurfors förlängt sitt engagemang med LUGI HF.

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har de expanderat till stora delar av landet och bedriver sin verksamhet med närvaro i och kring de större svenska städerna, semesterorterna och de mest attraktiva lägena kring Medelhavet.

– Vi är otroligt stolta över att ta vårt samarbete med LUGI ett steg upp. För oss står LUGI för gemenskap, glädje och engagemang och en verksamhet som förenar bredd och elit, säger Per Ekvall Jangvert, försäljningschef på Bjurfors Skåne.

– Dessutom är LUGI ett väldigt starkt och känt varumärke, både lokalt och nationellt. Med andra ord har Lunds bästa handbollsförening mycket gemensamt med Lunds ledande mäklarföretag, så det känns som helt rätt partnerskap för Bjurfors, fortsätter Per.

– Det är glädjande att få fortsatt förtroende av Bjurfors, en trogen partner sedan lång tid tillbaka som delar våra värderingar och synsätt på hur man driver verksamhet. Professionellt, starkt engagemang med personliga kontakter är något LUGI också står för där vi erbjuder en högkvalitativt tjänst till våra intressenter, säger Patrik Bengtsson, klubbchef för LUGI Handboll.

– Vi ser fram emot att få samarbeta under nästa säsong på samma framgångsrika sätt som tidigare, säger Patrik Bengtsson klubbchef LUGI Handboll, fortsätter Patrik.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.