Betonmast skriver flerårigt avtal med LUGI Handboll

Nu kan LUGI Handboll stolt presentera Betonmast som är fortsatt engagerade de kommande säsongerna. 

Trots att Betonmast bara funnits i Sverige sedan 2014 så har dem gjort ett stort avtryck på den Skånska marknaden genom sina motiverade medarbetare som alla jobbar i samma riktning. En av de mest framgångsrika i sin bransch, precis som LUGI. Betonmast som koncern omsätter över 7 miljarder kronor och har mer än 1000 medarbetare

– I Betonmast Malmö är vi byggentreprenörer som drivs av ett starkt engagemang. Projektet är högsta prioritet, från start till mål, berättar Tomaz Bodmark, VD på Betonmast.

Vi stöttar LUGI Handboll eftersom vi delar samma driv och starka vilja att lyckas. Handboll är den perfekta blandningen av hårt kämpande och finlir. Vi är stolta över att få vara med som sponsor till LUGI och ser fram emot kommande segrar. Betonmast är en stark koncern med lokalt fokus och bedriver verksamhet i hela Norge samt Göteborg, Malmö, Mälardalen och Stockholm även en anläggningsverksamhet. Varje lokal verksamhet fattar egna affärsbeslut, vilket innebär en smidigare resa för våra kunder och en resa för våra medarbetare, fortsätter Tomaz.

LUGI tycker det är extra roligt att kunna ta del av så starka nätverkare som Tomaz Bodmark. Någon som alltid är engagerad och aktiv inom nätverket men som också vill vara med att påverka en positiv utveckling. Precis sådana personer som behövs i ett nätverk med ambitionen att prestera över förväntan efter ett pandemidrabbat år. Just därför välkomnar vi Tomaz och hela Betonmast till LUGI kommande säsonger och ser fram emot ett lyckat slutspel, säger Patrik Bengtsson klubbchef LUGI Handboll.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.