Bergkvarabuss fortsätter som transportpartner till LUGI

Bildtext: Jennie Glantz, säljchef Bergkvarabuss

Samarbetet med Bergkvarabuss forsätter rulla på vilket vi på LUGI är tacksamma för. Under flera år har bussarna underlättat och hjälpt LUGI handbolls resande något enormt. 

-Vi på Bergkvarabuss vill vara med och bidra till föreningslivet i Sverige och främja den gemenskap och glädje det medför, både för stora och små. Därför är vi stolta samarbetspartners till LUGI handboll och ser till att spelarna tar sig säkert och bekvämt till och från sina matcher, tillsammans hela vägen, säger Jennie Glantz

Bergkvarabuss är ett av Sveriges största bussbolag och har funnits sedan 1975. Tack vare Bergkvarabuss tar alla LUGIs lag som Jennie berättar ovan sig runt i Sverige och Europa på ett förstklassigt vis. Någon gång i sin handbollskarriär i LUGI, ung som gammal, kommer man åka en Bergkvarabuss ut på äventyr. 

-Från LUGI tackar vi Bergkvara för att dem fortsatt möjliggör ett tryggt resande för våra lag och för att vi tillsammans kan ta hand om miljön och samåka. Frågar man våra ungdomslag är det många minnen som har skapats i just Bergkvarabussarna och det är mycket glädjande att även i framtiden kunna fortsätta göra det, säger Patrik Bengtsson LUGIs klubbchef.

 

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.