Årsmöten 2024 genomförda!

Det blev ovanligt lång kväll när medlemmarna gjorde sin föreningsdemokratiska röst hörd på kvällens tre årsmöten där många var nyfikna på verksamheten, resultaten och tankarna framåt.

Mötesordförande Matts Larsson höll återigen i taktpinnen när verksamhet, resultat och balans redogjordes för och efter ansvarsfrihet kunde sedan den sittande styrelsen tackas för den gångna säsongen.

Säsongen överskuggas av att vi lämnade högsta serien på elitsidan för spel i Allsvenskan nästa säsong, men föreningen gör en av sina starkaste säsonger någonsin med fler seriespelande lag, en växande barn och ungdomsverksamhet, ett rekordstort Lundaspelen, flera nya sociala initiativ och en totalvändning från usel till idag väldigt stark ekonomi.

Anna Käll tackades av som ledamot i styrelsen, Magnus Mårtensson och Mikael Lagerwall valdes till nya ledamöter till styrelsen för säsongen 24/25.

Revisorerna omvaldes, likaså två tredjedelar av valberedningen där Martin Börjesson tackades av.

Det blev en lång men givande kväll då nya stadgar presenterades och beslutades. Dessutom presenterades utredningen som genomfördes efter beslut på förra årsmötet. Ett gediget material presenterades som gav många goda lärdomar för framtiden av föreningens utveckling.

Även Farmen och LIGU hade årsmöten och där beslöts att genomföra namnändringar till LUGI HF U och LUGI LIGU.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.