Årets pristagare av Stenmopriset – Emma Navne och Hugo Forsberg

Stenmopriset 2021

Monica Stenmo delade ut stiftelsens pris till pristagarna Emma och Hugo.

 

STENMOPRISET

Utmärkelsen delas ut årligen av ”Stiftelsen för Idrottsligt Uppträdande till Åke Stenmos Minne”. Stiftelsen etablerades 2014 av Fredrik Stenmo till minne av sin far Åke Stenmo.

Stiftelsen ger bidrag till aktiviteter inom LUGI Handboll som stödjer idrottsligt uppträdande och laganda.
Dessutom ger stiftelsen en utmärkelse årligen till den Dam respektive Herre som har betytt mest för idrottsligt uppträdande och laganda inom LUGIs dam respektive herr aktiviteter.

2021 års pristagare med motiveringarna

EMMA NAVNE
Motivering: Under en krävande och påfrestande säsong med en väldigt stor spelaromsättning har Emma varit en spelare som hela tiden tagit ett stort socialt ansvar och engagerat sig och ställt upp för alla nya spelare som under året tillkommit samtidigt som hon har tagit ett stort ansvar för den idrottsliga prestationen. Hon är ett föredöme för både det egna laget och LUGIs ungdomar med sin kampvilja och positiva attityd, både på och utanför plan.

HUGO FORSBERG
Motivering: Hugo är bidrar alltid med en 100% arbetsinsats, både personligen och för laget, och är mycket respekterad både på planen och utanför. Hugo är ett föredöme för både laget och LUGIs ungdomar med sin kampvilja.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.