Anton spikade igen när LUGI vann mot Önnered

Efter den snöpliga förlusten mot Skövde i senaste bortamatchen kände LUGI sig pressade att återgå till vinnarspåret mot Önnered. Och det gjorde man med bravur. Eter en ledning med 15-11 i pausen fortsatte LUGI att mala på med sitt starka försvarsspel samt tålamod i anfallet. Segersiffrorna blev till slut 30-19.

Matchen började ganska jämnt även om LUGI hade ledning i hela matchen. Med lite ny startuppställning med Philip Jonsson som mittnia så öppnades Önneredsförsvaret vi flertalet tillfällen. Bakåt stod LUGI bra med Niclas Paradis och Marcus Sjöbrink i mitten samt en Anton Hagvall som motade det mesta som gick förbi LUGI-försvaret. Även Hampus Henningsson och Karl Wallinius ska ha beröm för sitt försvarsarbete. Framåt gjorde Philip Jonsson en bra insats.

Efter paus så började faktiskt Önnered närma sig LUGI i målprotokollet. Men LUGI behöll sitt tålamod och lugn framåt. Om Anton Hagvall spelade bra i första halvlek så kan man säga att spelet var superbra i andra halvlek. Hur Önnered än försökte så stoppades de antingen av LUGI:s försvar eller Anton Hagvall. Han var helt enkelt superb eller som en vägg som det brukar uttryckas..

Trots att Önnered närmade sig så behöll killarna sitt lugn och blev ej stressade och det gav resultat framåt menar Tomas Axnér. Bakåt spelade vi bra hela matchen. Och då menar jag att uteförsvaret var bra. Och sedan tog Anton det som blev över fortsatte Tomas. Nu har vi en rak seger.

LUGI:s ”malande” gav resultat samtidigt som Önnered hade svårt att hitta genom LUGI:s försvarsmur. Och blev det en kontring eller friläge så var Hagvall i vägen. Och framåt levererade Fredrik Olsson bra i andra halvlek. Totalt blev det 5 mål för Fredrik. Och som vanligt laddade Wallinius sin bössa. Idag blev det 5 gånger som bollen gick i mål.

Bästa spelare i Önnered blev Marcus Norrbrink som stod för 5 mål.

Att Anton Hagvall fick utmärkelsen i LUGI var ganska självklart.