Anton Sandström förlänger

Föreningen är glad över att kunna meddela att Anton Sandströms spelaravtal har förlängts. Anton född 04 är en egen produkt som denna säsong tagit fina kliv i sin utveckling på sin Högernia-position.

Det känns både roligt och spännande att få vara en del av laget även den kommande säsongen. Jag är oerhört stolt över att få representera LUGI och ser fram emot att vara med på resan tillbaka mot toppen!
Jag trivs otroligt bra med alla spelare, tränare och andra människor runtomkring laget och i föreningen. Jag ser även goda möjligheter för mig att fortsätta utvecklas och ta nya steg i min utveckling här tillsammans med coacherna Nemanja och Stoffe, säger Anton Sandström.

Anton är en spelare med enormt hjärta, vilja och inställning. Hans utveckling denna säsong har varit mycket positiv och Anton har visat en del av sin potential i många matcher.
Anton är en pådrivare i laget och en kille som ger allt på träning och på match. Han utvecklas hela tiden och han jobbar hårt på ta bort sina utvecklingsområden i spelet. Jag är glad att han bestämde sig att stanna och ser verkligen fram emot att fortsätta bidra till Antons utveckling, säger Nemanja Milosevic, Tränare.

Anton är en av de mest ambitiösa spelare jag har stött på under min tid i handbollen. Oerhört målmedveten och tillåter ingen annan att sätta begränsningar för sin utveckling. Anton är en förebild för många unga spelare i föreningen och dessutom ansvarar han tillsammans med Axel Janhall för de otroligt populära LUGI Handball camp. En riktgt föreningsmänniska med spetsegenskaper på planen som föreningen tror mycket på, säger Emme Adébo Klubbchef.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.