Anton Bengtsson tillbaka i LUGI

LUGI välkomnar Anton Bengtsson tillbaka i den vinröda värmen! Som tolvåring lämnade Anton moderklubben Staffanstorps HK för LUGI och spelade hos oss under sex framgångsrika år. Högerhänte niometersspelaren flyttade sedan västerut och HK Ankaret där blev det fyra säsonger innan han nu som blivande 23-åring finns åter i vinrött!

”Att komma tillbaka till LUGI känns riktigt bra och var ett självklart beslut. Jag ser oerhört mycket fram emot nästa säsong och att få spela handboll framför publiken i Sparbanken Skåne Arena”, säger Anton

”Anton är en seriös och ambitiös kille, som har enorm vilja och inställning på träning och match. En allroundspelare som gör det bra på alla tre positioner på nio meter och inte minst flera positioner i försvaret. En spelare som kan komplettera vår niometersuppställning och en spelare som vi ska har stor nytta nästa season. Jag är glad att vi lyckades signera honom och jag tror och hoppas att han kommer visa sin potential och utvecklas under året”, säger Nemanja Milosevic

”Under nästa säsong vill jag utveckla alla delar med mitt spel, men kommer att lägga mycket fokus på mitt spelsinne. Jag spelar oftast vänsternia men kan och är redo att bidra på alla niometerspositioner. Handbollen är mycket snabbare på denna nivån vilket kräver att jag både tänker och agerar snabbare” avslutar Anton

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.