Ännu en Ágústsdóttir till LUGI HF!

Lilja Ágústsdóttir, Asdis Ágústsdóttirs syster, ansluter till LUGI dam.

Då det råder ett något oklart skadeläge på V6-positionen i LUGIs Damtrupp ansluter nu Lilja Ágústsdóttir till LUGI dam. Lilja är född 2004 och är, precis som sin storasyster, en stor talang! Lilja spelar både på position V6 och på M9 i såväl ungdomslandslag som i klubblaget Valur.

– Vi hade kommit överens med familjen om att Lilja skulle flytta till Asdis i Lund och spela i LUGI kommande säsong. Lilja är väldigt allround och används med framgång såväl på mittnio som på vänsterkanten och det är en riktigt stor talang! När nu Clara Lerby skadade sig på vår senaste match och status är oklar med henne och även Lova Nyrell samt vårt tredje alternativ Nora Olsson finns på skadelistan så har vi lyckats lösa så att Lilja ansluter till oss redan nu i veckan så hennes 2-års kontrakt med LUGI blir nu 2,5 år istället!, säger Kenneth Andersson, Sportchef och Huvudtränare för LUGIs Damlag.

– Vi är jättetacksamma att Valur gått med på att släppa henne direkt och nu får vi se hur snabbt hon kan komma igång och hur snabbt vi kan få henne spelklar. Sen hoppas vi naturligtvis på positiva besked både för Clara och för Lova. Jag håller verkligen tummarna för de snart är tillbaka igen, avslutar Kenneth Andersson.

Varmt välkommen till LUGI Handboll, Lilja Ágústsdóttir!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.