ANMÄLAN TILL BÅDA SOMMARENS LÄGER ÄR ÖPPNA! 

I sommar kommer LUGI Handball Camp arrangera två läger för spelare födda 2010-2014. Det första lägret äger rum i Eslövhallen under vecka 25 mellan datumen 17-20 juni. Sommarens andra läger håller vi som vanligt i Lund, men denna gången med Idrottshallen som utgångspunkt, under vecka 32 mellan datumen 5-9 augusti. 

På båda våra läger gäller som samma förutsättningar som vi brukar ha, spelare från alla föreningar är välkomna! Man FÅR delta på båda läger om man skulle vilja det. 

Sommarens läger kommer att erbjuda högklassig handbollsträning, ledd av våra duktiga ungdomstränare, minnesvärda möten med välkända handbollsprofiler och andra roliga aktiviteter. Under veckorna kommer vi att spela handboll i alla former, både inomhus men även på gräs och sand.

LUGI Handball Camp är en satsning från Lugis sida för att expandera, utveckla och sprida vår lägerverksamhet. Vårt primära fokus är att ge handbollssugna ungdomar möjligheten till en rolig, utvecklande och oförglömlig sommaraktivitet, samtidigt som vi även vill ge fler chansen att utvecklas som handbollsspelare. Våra läger drivs och utförs helt av hållet av våra duktiga A- och U-lagsspelare. 

Anmälningsavgiften för ett läger är 1499 kr. I det ingår en t-shirt i träningsmaterial, vattenflaska samt lunch och mellanmål varje dag. Det finns ett begränsat antal platser, så vår rekommendation är att anmäla sig så fort som möjligt för att garantera sin plats!

Ni hittar anmälningslänken på vår hemsida under fliken CAMPS och under Lugi Handball Camp. 

Varmt välkomna, vi ses i sommar!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.