Agnes Lundin till LUGI Dam!

Agnes är född 02 och kommer till LUGI från Skånela. Det är en M9a med en spännande spelstil som just återkommit från ett långt skadeuppehåll och besitter en stor potential enligt  LUGIs sportchef Kenneth Andersson.

”Agnes var tidigt en stor talang och spelade med J-landslaget tillsammans med bla vår målvakt Hanna Popaja. En skada har hållit henne borta från handbollen i två hela år men nu är hon tillbaka igen som spelfördelare och hann göra några matcher med Skånela innan säsongen slutade. Och man ser bakom lite ringrost att det finns en stor talang i Agnes!

Sen behöver hon såklart lite mer tid att komma tillbaka till sin gamla nivå efter ett så långt uppehåll, men vi ska skynda långsamt med henne och sikta på att ta henne till en ännu högre nivå än hon tidigare varit på. Agnes är fortfarande ett framtidsnamn och det ska bli spännande att följa hennes utveckling i LUGI!”

Agnes själv kommenterar sitt klubbyte så här:

”I och med att jag nyligen kommit tillbaka från en lång rehab-period så ligger mina förväntningar och förhoppningar främst i att utvecklas i min handboll och fysik. Jag ser fram emot att få hjälp med att genomföra den utvecklingen i Lugi. Utöver det så ska det bli superkul att möta nya utmaningar och allt annat nytt som ett klubbyte medför!

Kontraktet är skrivet på 2 år och Agnes ansluter till laget när man startar igen efter sommaren den 25/7”.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.