Advokatfirman VICI fortsätter sitt engagemang med LUGI

– Advokatfirman VICI har under ett antal år valt att stödja LUGI som sponsor och samarbetspartner. Vårt val är självklart att fortsätta vår resa tillsammans då LUGI är en professionell förening med både dam- och herrlag på elitnivå samtidigt som de har en av Sveriges största ungdomsverksamheter på flick- och pojksidan samt en värdegrund som väl överensstämmer med VICI’s säger Åsa Lagerholm Advokatfirman VICI

VICI är en affärsjuridisk byrå med fem kontor som är belägna i Malmö, Hässleholm, Lund, Eslöv och Kristianstad. Juristerna vid VICI är specialiserade på affärsjuridik, skatterätt, entreprenad- och fastighetsrätt, arbetsrätt, kommersiell hyresrätt, offentlig upphandling och tvistelösning.

– Om du frågar vad vi levererar får svaret plats på ett frimärke. Vi skapar affärsnytta. Vi vågar ta ställning för att på så sätt hjälpa dig att fatta det affärsmässigt bästa beslutet. Vårt mål är att göra våra klienter starkare, inte att briljera med juridisk kompetens. Vi nystar upp komplexa och komplicerade juridiska frågor och skapar förståelse som ger dig affärsfördelar. Att våga peka ut riktningen är i vår mening juristens kanske viktigaste uppgift. Tydligare råd ger bättre affärer! fortsätter Åsa.

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.