En av Svensk handbolls största talanger skriver på för LUGI!

Ofelia Shoai Hallberg, född 2003, och en av spelarna i det svenska U-17 landslag som tog silver i förra sommarens EM. Ofelia har spelat handboll under 9 säsonger i H43 Lund men byter nu alltså omklädningsrum i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Under sina år i H43 Lund har Ofelia hunnit med att bli uttagen till All Star Team i Sverigecupen, göra landslagsdebut i U-17 landslaget som ett år yngre och vinna silver i U-17 EM.

Lugis sportchef Kenneth Andersson är väldigt nöjd med att Ofelia tar steget över från blått till Vinrött.

”Ofelia är tveklöst en av Svensk handbolls största talanger. Hon är väldigt ung och kommer såklart få jobba hårt initialt för att på sikt kunna blomma ut i SHE.

Jag har stor tro på Ofelia och hon har tveklöst möjligheten att utvecklas till en riktig klasspelare på sikt men självklart har Ofelia en hel del att jobba med för att komma dit och det ska hon få göra också.

Därför finns det absolut ingen press på henne att hon ens ska spela kommande säsong, hennes fokus ska vara på att utveckla sin fysik i första hand men självklart även sitt handbollsspelande och jag tror att vi har en perfekt miljö för henne här med duktiga M6or att lära sig av.”

Ofelia själv säger så här om sitt klubbyte och sin framtid

”Det känns väldigt bra inför klubbytet, då jag vet att Lugi är en bra klubb. Anledningen till bytet är att jag ser stora utvecklingsmöjligheter för mig som handbollsspelare med väldigt skickliga spelare som vill lika mycket som mig.

Jag tror att kommande säsong kommer att bli väldigt lärorik för min del och att jag kommer att lära mig mycket och utvecklas som spelare. Förhoppningsvis kommer jag också kunna bidra med en del till laget. Jag ser fram emot utmaningen som väntar”

Kontraktet med Ofelia Shoai Hallberg är skrivet på 2 år.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.