Biljetter till säsongen 2017-18

Välkommen till LUGI HF.

Vi är en av få föreningar i Sverige med elitlag på både herr och damssidan! Majoriteten av våra matcher spelas i Sparbanken Skåne Arena men ibland spelar vi i anrika Idrottshallen i Stadsparken.

Biljettpriserna.

Länk till biljettpriser

Matchbiljetter kan köpas på tre olika sätt:

  1. Online (Transticket) via länken nedan . Betalningen sker via ett  VISA- eller MasterCard-kort. Biljetten måste printas ut eller uppvisas i smartphone/mobil i insläppet. Barn under 12 år går in gratis i vuxensällskap men får då ingen egen sittplats. Önskas sittplats för barnet kan man köpa en studerandebiljett. Det finns också familjebiljetter men dessa kan endast köpa på plats i Arenan matchdagen (kassan öppnar minst 60 min innan matchstart).

    Köp biljett online här >> 

  2. Hos Biljettbyrån på Lunds Turistbyrå vid Stortorget.  Hitta till Biljettbyrån här >>
  3.  I kassan på Arenan. Kassan öppnar ca en timme innan match och tar kontant betalning samt betalkort. Det finns alltid (även på derbyn) sparat ett litet antal sitt- och ståplatser som släpps en ca timme före match i kassan.

Säsongskort 2700:-

  • Försäkra dig om att komma in på alla matcher!
  • Ett säsongskort ger en valfri ledig stol i Arenan på sekt G, E och F. Kortet gäller i samtliga dam- och herrmatcher i Elitserien inkl. slutspel och ev. Europacupen.
  • Kortet ger också medlemskap i LUGI Handboll som i sin tur ger olika förmåner.

Säsongskort köps genom Arne Börjesson arne@lugihandboll.se 


Dubbelmatch

Ibland arrangeras dubbelmatcher i Elitserien med både dam- och herrmatcher samma dag. Normalt sett används en biljett till varje match men det kan komma att ändras. Info finns alltid på hemsidan vid varje specifikt tillfälle.

Bortalag

Vi anmodar supportrar till bortalaget att köpa biljetter på sektion D. Större grupper kan vända sig till gunnar@lugihandboll.se  för köp. I övrigt hänvisar vi till internetförsäljning.

Undvik kö!

Kom i god tid för att undvika köer! Arenans café och kiosker ger goda möjligheter till fika och mat. 

Frågor om biljetter eller säsongskort?

Privatpersoner, Föreningaar och Företag vänder sig till arne@lugihandboll.se 

Skicka ett mail!

Info om Arenan

En Arenaöversikt hittar du här: http://www.sparbankenskanearena.se/arenan/#arenaoversikt

Mer info om Sparbanken Skåne Arena hittar du på länken:. http://www.sparbankenskanearena.se/

Personer med funktionsnedsättning

LUGI Handboll välkomnar med glädje personer med funktionsnedsättning. Det är vår ambition att ge ALLA möjligheter att kunna titta på handboll. Kompis-kortet i Lunds kommun innebär att en ledsagare kan följa med gratis. Korten visas upp vid biljettköp i kassan. Kassan öppnar ca en timme innan match. Av tekniska skäl kan kompisbiljetter endast hämtas ut i kassan. Grupper om minst 3 personer kan beställa biljetter via arne@lugihandboll.se  Det finns särskilda rullstolsplatser i Arenan och även en hiss till plan 2. På sittplatser sektion D t.o.m. G i A-hallen finns en hörselslinga som kan användas av personer med ”listener”.

Parkering

Vi rekommenderar parkering i Arena Park som ligger 300 meter promenad över bron från Arenan. Parkeringen precis utanför Arenan är en byggarbetsplats.

 

131225 011

 

Media

Vi hälsar media varmt välkomna på våra matcher.

Normalt räcker det med att visa presskort i entrén men vid stora publikmatcher som derbyn och slutspelsmatcher krävs ackreditering via gunnar@lugihandboll.se .

Media har ett särskilt Pressrum längts in till höger (ovanför sektion C) på plan 2 i Arenan.

Fotografer kan stå på anvisat område på kortsidan men måste ta hänsyn till att ej skymma reklamskyltar i TV-mässigt läge. Vi har små pallar till fotografernas förfogande.

Media har särskilda P-platser på baksidan av Arenan. Se skyltar. P-kort krävs och har skickats ut till regionala tidningar. Jourhavande vaktmästare ansvarar för P-kort tel 0706- 96 25 17.

Infart via hörnet Nordanväg/Västanväg mellan fotbollsplanerna och järnvägsspåren..