Biljetter till säsongen 2019-20

Vi är en av få föreningar i Sverige med elitlag på både herr och damssidan! Majoriteten av våra matcher spelas i Sparbanken Skåne Arena men ibland spelar vi i anrika Idrottshallen i Stadsparken.

Biljettpriserna

Här hittar du biljettpriserna (samma priser 2019/20 som 18/19)

NYHET Säsongen 2019/20!

Alltid 20 kronor billigare på webben. Gäller vid förköp och under grundserien. På matchdag i Sparbanken Skåne Arena kostar alla biljetter +20 kronor i administrationsavgift.

Matchbiljetter kan köpas på tre olika sätt:

  • Online (Transticket) via länken nedan . Betalningen sker via ett  VISA- eller MasterCard-kort. Biljetten måste printas ut eller uppvisas i smartphone/mobil i insläppet. Barn under 12 år går in gratis i vuxensällskap men får då ingen egen sittplats. Önskas sittplats för barnet kan man köpa en studerandebiljett. Det finns också familjebiljetter men dessa kan endast köpa på plats i Arenan matchdagen (kassan öppnar minst 60 min innan matchstart)                          

Biljettkoep

 

 

  • Hos Biljettbyrån på Lunds Turistbyrå vid Stortorget.  Hitta till Biljettbyrån här >>
  •  I kassan på Arenan. Kassan öppnar ca en timme innan match och tar kontant betalning samt betalkort. Det finns alltid (även på derbyn) sparat ett litet antal sitt- och ståplatser som släpps  till försäljning ca 1 timme före matchstart,

Säsongskort 2900:-

  • Försäkra dig om att komma in på alla matcher!
  • Ett säsongskort ger en valfri ledig stol i Arenan på sekt G, E och F. Kortet gäller i samtliga dam- och herrmatcher i Elitserien inkl. slutspel och ev. Europacupen.
  • Kortet ger också medlemskap i LUGI Handboll som i sin tur ger olika förmåner.

Säsongskort köps genom Irene Berglund irene@lugihandboll.se

Dubbelmatch

Ibland arrangeras dubbelmatcher i Elitserien med både dam- och herrmatcher samma dag. Normalt sett används en biljett till varje match men det kan komma att ändras. Info finns alltid på hemsidan vid varje specifikt tillfälle.

Biljetter till bortalags supportrar

Vi anmodar supportrar till bortalaget att köpa biljetter på sektion D. Större grupper kan vända sig till irene@lugihandboll.se för köp. I övrigt hänvisar vi till internetförsäljning.

Vi rekommenderar alla att komma i god tid för att undvika köer! Arenans café och kiosker ger goda möjligheter till fika och mat både innan och under matcherna.

Frågor om biljetter eller säsongskort?

Privatpersoner, föreningar och företag  kan vända sig till Irene Berglund som nås på följande mailadress: irene@lugihandboll.se

Information om Arenan

Bild på Arenaöversikt 

Sparbankens Skånes Arenas HEMSIDA

Personer med funktionsnedsättning

LUGI Handboll välkomnar med glädje personer med funktionsnedsättning. Det är vår ambition att ge ALLA möjligheter att kunna titta på handboll. Kompis-kortet i Lunds kommun innebär att en ledsagare kan följa med gratis. Korten visas upp vid biljettköp i kassan. Kassan öppnar ca en timme innan match. Av tekniska skäl kan kompisbiljetter endast hämtas ut i kassan. Grupper om minst 3 personer kan beställa biljetter via irene@lugihandboll.se  Det finns särskilda rullstolsplatser i Arenan och även en hiss till plan 2. På sittplatser sektion D t.o.m. G i A-hallen finns en hörselslinga som kan användas av personer med ”listener”.

Parkering

Vi rekommenderar parkering i Arena Park som ligger 300 meter promenad över bron från Arenan. 

 

131225 011

 

Media

Vi hälsar media varmt välkomna på våra matcher.

Normalt räcker det med att visa presskort i entrén men vid stora publikmatcher som derbyn och slutspelsmatcher krävs ackreditering via pia@lugihandboll.se .

Media har ett särskilt Pressrum längts in till höger (ovanför sektion C) på plan 2 i Arenan.

Fotografer kan stå på anvisat område på kortsidan men måste ta hänsyn till att ej skymma reklamskyltar i TV-mässigt läge. Vi har små sittpallar till fotografernas förfogande.

Media har särskilda P-platser på baksidan av Arenan. Se skyltar. P-kort krävs och har skickats ut till regionala tidningar. Jourhavande vaktmästare ansvarar för P-kort tel 0706- 96 25 17.

Infart via hörnet Nordanväg/Västanväg mellan fotbollsplanerna och järnvägsspåren..