Tidig julklapp till LUGI – Kenneth Andersson klar tom. 20/21.

 

Klubben låter meddela att man gjort klart med Kenneth Andersson som huvudtränare för klubbens SHE lag resterande del av säsongen och ytterligare en säsong. 

 

Det står nu klart att Kenneth Andersson, som tidigare i somras värvades till klubben, kommer att fortsätta i rollen som tränare för Damer A den kommande säsongen samt inneha huvudansvaret för sportchefsuppdraget.

– Det är otroligt glädjande att vi kan säkerställa att LUGI kan fortsätta att dra nytta av Kenneths kompetens och erfarenhet även över nästkommande säsong. Den fortsatta utvecklingen av Damer A och omtaget gällande verksamheten på flicksidan är två avgörande frågor för LUGI:s framtid och det känns tryggt och bra att Kenneth leder detta arbetet, säger Patrik Bengtsson, klubbchef i LUGI.

Även lagkapten för laget Olivia Löfqvist instämmer och tycker det känns bra att Kenneth är klar för nästa säsong och ser fram emot det arbete som redan påbörjats med ambitionen att fortsätta vara ett topplag i SHE även i framtiden.

– Jag tycker att vi på kort tid har har kommit väldigt lång i vårt lagbygge och det är definitivt något jag ser fram emot att få vara med och utveckla ytterligare. Tjejerna ställer upp på ett fantastiskt sätt både på en ökad träningsdos och ett nytt sätt att spela vilket såklart har spelat stor roll för mitt beslut att fortsätta med laget även över nästa säsong. Jag är helt övertygad om att vi tillsammans i denna grupp har något väldigt bra på gång och det ska bli riktigt roligt att vara en del av detta, säger Kenneth om sitt fortsatta uppdrag i LUGI.

 

_____________________________________________

Ytterligare information till journalister kan lämnas av:

Peter Andersson, Ordförande LUGI Handboll 070-298 37 35

Patrik Bengtsson, Klubbchef LUGI Handboll 070-555 36 66

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.