Summer Camp vänder sig till Flickor & Pojkar födda 2009–2013 som är intresserade av en rolig och fartfylld aktivitet i slutet på sommarlovet. En perfekt start på den nya säsongen!

För spelare födda 2009 och 2010 kommer fokus att ligga på individuell handbollsträning. För de yngre spelarna, födda 2011–2013, kommer fokus ligga mer på handbollens B-R-A:
Hög Bollkontaktsgrad, Hög Rolighetsgrad och Hög Aktivitetsgrad, men självklart kommer det också att finnas stort utrymme att utvecklas som handbollsspelare!

Indelning av grupper sker efter ålder, men mixning av kön förekommer. Grundtanken är att alla ska trivas och ha det bra under veckan!
Summer Camp leds av LUGI:s välutbildade ungdomsledare samt spelare från Elitlagen. Dessutom kommer hemliga gäster att komma och besöka ungdomarna under lägret.

TID OCH PLATS

Den 8–11 augusti (Tisdag-Fredag, vecka 32) kl. 09:00-15:00.
Under dagarna kommer vi att vara i Bollhuset & Idrottshallen, Lund.

PRIS

1100 kr per person.
I priset ingår, förutom dagliga idrottsaktiviteter, lunch, frukt varje dag samt en T-shirt.

ANMÄLAN OCH INBETALNING

Anmälan sker på länken nedan, senast den 1 juni.

LÄNK TILL ANMÄLAN!

Betalning skall ske samtidigt som anmälan.

Sätt in pengarna på LUGI Handbolls Bankgiro konto 354-6512 och ange “Summercamp 2023”, ”Deltagarns namn”, “Ålder” och ”Augusti”. OBS: Var noggrann med att ange informationen ovan i meddelandet när ni betalar!
Även om vi vill erbjuda alla en plats, finns det tyvärr ett maxantal på antalet deltagare och principen ”först till kvarn” kommer att tillämpas. Vi kommer att skicka ut mer information om lägret till anmälda deltagare i juli.

KONTAKT

Axel Janhall, axeljanhall@gmail.com
Anton Sandström, carlantonsandstrom@hotmail.com

Hjärtligt välkomna önskar LUGI Handboll!

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.