Stort tack för ert engagemang och stöd!

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som under föregående säsong varit med och stöttat oss på olika sätt. Vi är så rörda och ödmjuka för den fina respons vi fått. Ni är helt enkelt fantastiska och utan er så finns vi inte!

 

Föregående år med en rådande pandemi påverkade många företag, föreningar och hela turistnäringen väldigt hårt. Inställda matcher, cuper, slutspel, aktiviteter och tomma läktare skapade verkligen utmaningar och påverkade klubben även ekonomiskt. Efter en vädjan om att få in extra medel av våra spelare uppmärksammades LUGIs initiativ lokalt, men även nationellt och över hela världen. Och responsen var överväldigande! Internt gjordes aktiviteter för att samla in pengar, som bland annat en digital tipspromenad som anordnades av LUGIs ungdomar som blev en stor succé. Men stora delar av bidragen kom också från allmänheten i olika former.

Stort Tack till alla er som bidragit till vår insamling LUGI-stödet, i allt ifrån pengar till varor, tjänster och föreläsningar.

– Det är både privatpersoner, företag, kommunen och andra organisationer som varit med och bidragit till LUGI-stödet. Ingen ska glömmas för varje tillskott, stort som smått, har varit väldigt betydelsefullt och vi är enormt glada över att se hur viktigt föreningslivet är för samhället och hur mycket kärlek och engagemang det finns runt LUGI. Vilken otrolig respons, man blir alldeles rörd!, säger klubbchef Patrik Bengtsson.

En person som varit engagerad i insamlingen är Stefan Holst som bland annat gjorde ett upprop till alla Lundabor där han gick ut med att han personligen dubblade alla insatser till LUGI-stödet, upp till 100 000kr. Stefan fick ett otroligt gensvar och stor spridning på sociala medier.

För mig var det en självklarhet att stötta när det behövdes. LUGI som förening har präglat och utvecklat både mig och min dotter i många år. Värdet på vad föreningar gör för ungdomar går inte att mäta i pengar. Dock så behövs pengar för att driva runt verksamheten och att känna glädjen att vara med och bidra till detta känns väldigt bra!, säger Stefan Holst.

-Vi känner en väldig ödmjukhet inför det engagemang som funnits och alla de bidrag som kommit in på olika sätt och hoppas att kunna ge tillbaka till alla i någon form under hösten. Antingen i Arenan med våra elitlag eller på något annat sätt som är lämpligt utifrån de restriktioner som råder. Vi återkommer till alla er som bidragit, var så säkra!, fortsätter Patrik Bengtsson.

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.