Säg hej till LUGIs nya mediapartner Bonnier News


Foto: Martin Westerberg, säljare, och Markus Nilsson, försäljningschef, på Bonnier News Sales.

LUGI Handboll går nu in i partnerskap med Bonnier News – Sveriges största mediehus.

Det går inte att prata om svenskt medielandskap utan att prata om Bonnier News. Genom dagstidningar, digitala nyhetsplattformar, gratistidningar, magasin och tv når Bonnier News 6 miljoner personer i Sverige varje dag. Genom sitt breda utbud av nyhetsmedia når de 810 000 människor enbart i Skåne.

– Lokalt känner ni kanske oss främst genom varumärken som Sydsvenskan, Lokaltidningen, Kvällsposten och Helsingborgs Dagblad. Men vi har även nationella varumärken som Dagens Industri och Dagens Nyheter. Vi har nära 100 titlar och varumärken och mer än 175 års erfarenhet i branschen. Det ger oss en unik trovärdighet som vi tar med oss in i de kommande 175 åren, säger Markus Nilsson, försäljningschef, på Bonnier News Sales.

– Tack vare vår höga trovärdighet kan vi erbjuda en både viktig och attraktiv marknadsföringsmiljö. I dagens snabba informationsflöde står vi för ett unikt alternativ med våra högkvalitativa redaktionella produkter, fortsätter Markus Nilsson, försäljningschef, på Bonnier News Sales.

Trots att vi är ett stort företag så är vi djupt lokalt förankrade. Under matcherna kommer du att se Sydsvenskan, Expressen och Lokaltidningen på LED-skärmarna då detta är några av de varumärken som är starka lokalt. Vår säljare Martin Westerberg är den som främst kommer att representera oss i sammanhang med LUGI. Han säger såhär om varför vi är med i nätverket och vad vi har för förväntningar. ”LUGI är ett starkt varumärke i Lund och betyder, precis som vi, mycket för de som bor i kommunen. Jag ser fram emot att knyta nya kontakter stärka vår position i nätverket. Jag ser även ett stort värde i att kunna bjuda in våra kunder och samarbetspartners till LUGIs hemmamatcher och heja fram laget tillsammans med dem!”.

– Vi når och berör fler än någonsin. Prata gärna med oss på Bonnier News Sales så att vi kan berätta mer om vad vi kan erbjuda för just ditt företag! avslutar Martin Westerberg.

– Vi är otroligt glada att gå in i partnerskap med en så förtroendeingivande och stark aktör som Bonnies News. Jag tror verkligen att våra organisationer kan dra nytta av varandra och arbeta bra tillsammans.” säger Patrik Bengtsson, klubbchef för LUGI Handboll.

Läs gärna mer om Bonnier News HÄR

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.