Lundaspelen tar sats inför framtiden med ny ledning!

Vi är väldigt glada över att kunna berätta att vi har hittat en ny ideell ledning till Lundaspelen, världens största inomhusturnering i handboll. Vi välkomnar Helene Nyrell som lundaspelsansvarig i styrelsen och Hanna Frykman som ordförande för Lundaspelskommittén. Tillsammans med Emme Adébo som kommit tillbaka till Lugi och jobbat med många Lundaspel bildar denna trio stommen i det nya arbetsutskottet för Lundaspelen.

Lundaspelen är världens största inomhusturnering i handboll och LUGI Handbolls flaggskepp sedan 1978 och är en väldigt viktig del av föreningens ryggrad. Lundaspelen är något som fogar samman oss som förening samtidigt som det som möjliggör att LUGI handboll kan vara den förening vi är, med sammanhållning, bredd och elit.

– Det är ett jättearbete från alla involverade varje år för att skapa denna fantastiska turnering som skapar minnen för livet för både arrangörer och deltagare. Att arrangera något sådant här, i Lund med lokala krafter är något unikt och gör att klubben kan hålla en bred verksamhet och engagera så många barn och ungdomar. Sånt samarbete skapar ett viktigt kitt som sammanfogar klubben. Spelen sätter dessutom Lund på kartan internationellt, vilket är ganska häftigt, säger ordföranden för Lundaspelskommittén Hanna Frykman.

Lundaspelsansvarig i Lugistyrelsen är Helene Nyrell. Helene har en bakgrund som framgångsrik entreprenör men har också en genuin föreningserfarenhet och otroligt driv att flytta fram Lundaspelens positioner. Helene verkar operativt och tar ansvar för många av de 100-tals möten med leverantörer och samarbetspartners som Lundaspelen har.

Ordförande i Lundaspelskommittén är Hanna Frykman med enorm erfarenhet av event, affärsutveckling, kommunikation och marknadsföring och för några Lundabor kanske känd från Lundakarnevalen eller Boelspexet?

Dessutom kommer LUGI Handbolls nygamla klubbchef Emme Adébo ingå i arbetsutskottet och givetvis ger det en trygghet då Emme har varit delansvarig i 16 Lundaspel bakåt i tiden.

LUGIs Ordförande Mats Nilsson: ”Vi är mycket stolta och trygga över att ha denna uppställning att leda klubbens flaggskepp Lundaspelen. Det är drygt 70 dagar kvar tills vi välkomnar hela Europa till Lundaspelen och det känns väldigt härligt att se fram emot lyckat spel med en stark Lundaspelskommitté! Vi vil också passa på att tacka Arne Börjesson som under många år varit en nyckelperson i genomförandet av Lundaspelen i Handboll!”

Vi skickar med ett stort tack till alla som tidigare varit med i Lundaspelen. Det kommer att behövas mycket fortsatt gemensamt arbete och Hanna och Helene kommer gå ut och be om hjälp i sitt ideella arbete för att ro ihop detta

#creatingmemoriesforlife #thefriendlygames

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.