Lundaspelen Summer 2021 ställer in.

Det är med vemod vi tvingas meddela att Lundaspelen Summer inte kommer att äga rum som planerat helgen 12-13 juni. Turneringen går inte att genomföra på grund av rådande omständigheter.

 

Vi har in i det sista hoppats på och planerat för att kunna genomföra ett säkert evenemang utifrån myndigheternas restriktioner då vi känner förpliktelse gentemot våra barn och ungdomar som har en stor längtan efter att få spela handboll och behöver någonting positivt att se fram emot. Årets turnering hade fler lag än någonsin anmälda (en uppgång med 30% från rekordåret). Efter regeringens senaste uttalande ser vi dock inga möjligheter att kunna genomföra årets upplaga av Lundaspelen Summer och ser inget annat val än att ställa in. Beslutet grundar sig på att de lättnader som presenterades av regeringen den 12 maj inte innefattade den omfattning som krävdes för att Lundaspelen Summer skulle kunna genomföras. Myndigheterna godkänner cuper utomhus from 1 juni -21 men med endast maximalt 150 deltagare (= ca 10-12 lag) och det är alldeles för lite för att genomföra Lundaspelen Summer.

Vi har en skyldighet att verka för ungdomars hälsa och välmående och det tar emot att behöva ställa in men vi behöver ta vårt ansvar. Människors hälsa kommer alltid i första hand.

Lundaspelen Summer kommer att återbetala alla anmälningsavgifter. Vi skickar idag ut information till alla anmälda lag med detaljer kring återbetalningen.

Vi kommer inom kort påbörja arbetet inför Lundaspelen Summer 2022. Vi hoppas att situationen då har förbättrats så att vi ska kunna genomföra ett fullskaligt Lundaspelen Summer med den folkfest det vanligtvis är. Ha tålamod och håll ut så ser vi fram emot att återkomma större och starkare än någonsin.

Till dess, håll er uppdaterade för snart öppnar anmälan till Lundaspelen 2021 som vi har stora förhoppningar om att kunna genomföra 26-30 dec.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.