Kick-off med våra ungdomsledare

Lördagens Kick off i Arenans lounge blev en minnesvärd tillställning. Med över 70 ungdomsledare och föreningsentusiaster närvarande, var stämningen väldigt god.

Ungdomskommittén, eller UK, stod bakom planeringen av dagen och LUGIs ordförande Mats Nilsson erbjöd insikt i föreningens förflutna, nuvarande status och den spännande riktningen framåt. Emme Adébo, vår nya Klubbchef, betonade vikten av en värdestyrd förening, samtidigt som han poängterade vikten av kvalitetsinriktad spelarutbildning och fostran av unga människor.

Samarbetet med Stadium och RF SISU kom också med värdefulla inspel. Alice Jacobsen från Kansliet och den nya Utvecklingsansvarige, Mads Lyhne Nielsen, introducerade sig själva.

Mottot för dagen var klart: En hållbar förening kräver samarbete, riktning och engagemang. Våra ledare, med deras dedikation, utgör föreningens hjärta. Med ungdomssektionens enorma potential, ser framtiden ljus ut.

Kommunikationskommittén, representerad av Anders, Henrik och Stig, var där. Deras uppdrag? Inte bara att fånga essensen av kick off:en, men även att välkomna fler till deras växande gemenskap.

Det kan inte understrykas nog hur vitalt det är att vi alla engagerar oss för vår klubb, både online och offline. Att gilla, kommentera och dela våra inlägg sprider ordet och visar vårt stöd. Men det stannar inte där; det viktigt att fylla hallarna med entusiastiska supportrar. Vi vill skapa en atmosfär som lyfter våra spelare och visar att vi står bakom dem.

Och vet ni vad? Redan denna onsdag har vi ett perfekt tillfälle att visa vårt stöd. Ta med dina vänner, din familj, grannar och alla du känner till vårt dubbelarrangemang i Svenska Cupen. Det är inte bara en chans att heja på vårt lag, utan också att visa att vi är en gemenskap som står enade i både med- och motgång.

Så låt oss alla samla oss och göra detta till en oförglömlig matchdag!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.