LUGI (H) - Redbergslids IKKöp Biljett

En insats för samhället

Hållbarhet är en naturlig och viktig del av LUGIs verksamhet. Som en ledande förening inom Handbollsverige är vi ett hem för både ungdomar och två elitlag. Våra 130 ideella ledare utbildar kontinuerligt 1 000 aktiva och Lundaspelen har skapat otaliga minnen för livet för deltagare från hela världen.

Med handboll som bas lever vi den lundensiska traditionen där bildning, öppenhet och våga ta ställning är kärnan för kontinuerlig utveckling. Vi tar ett helhetsansvar för våra spelare bortom en ren idrottssatsning och utvecklar dem som individ, medmänniska och idrottare. Varje vecka levererar vi 4 000 träningstimmar med våra 60 ungdomslag och gemensamt med våra partners driver vi olika hållbarhetsprojekt.

Vi paketerar vårt hållbarhetsarbete under varumärket ”Rätt Väg”, och det rymmer olika initiativ inom miljö, socialt ansvar och etik.

Nytt under våren 2021 är återvinning av mobiler, men flera andra initiativ är på gång. Titta regelbundet förbi här för att få en uppdatering och läs mer under Rätt Väg.

Är du nyfiken på hur du och just ert företag kan samarbeta med oss skicka gärna ett mail till hans@lugihandboll.se.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.